fbpx

Ευρωπαϊκό U17: Στη 16η θέση η Μπαλλού στο ξίφος ασκήσεως

Ευρωπαϊκό U17: Στη 16η θέση η Μπαλλού στο ξίφος ασκήσεως

Τη 16η θέση κατέκτησε η Ελένη Μπάλλου στο ξίφος ασκήσεως νενανίδων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17, που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας το χρονικό διάστημα 21-28/02.

Η νεαρή Ελληνίδα ξιφομάχος του ΑΟΞ Αιγάλεω ηττήθηκε από την Τουρκάλα Ελίφ Σου Αΐ με 15/10 και έχασε την ευκαιρία να μπει στην τελική 8αδα της διοργάνωσης, κατακτώντας έτσι την 16η θέση.

Για να εξασφαλίσει την είσοδό της στις καλύτερες 16 του θεσμού, η αθλήτρια του Νίκου Κοντοχριστόπουλου απέκλεισε τη No. 22 του ταμπλό και No. 41 στην Ευρώπη, την Ουγγαρέζα Τζασμίν Σπέρκα, με 15/13, και στη συνέχεια επικράτησε επί της Τσέχας Μπάρμπορα Προκέσοβα με 15/14 σε μία συναρπαστική αναμέτρηση.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές στο ξίφος ασκήσεως, πρόωρα αποκλείστηκε η Σταυρίνα Γαρυφάλλου (ΑΟΞ Αιγάλεω), που ηττήθηκε στη μάχη για τις 16 καλύτερες από την Ουγγαρέζα Τζασμίν Παπ με 15/11 και κατέκτησε την 18η θέση στην Ευρώπη. Η Γαρυφάλλου πλέον έχει μπροστά της το ομαδικό και στη συνέχεια θα αγωνιστεί και στη μεγαλύτερη κατηγορία των νέων γυναικών (U20).

Στο γύρο των 64 σταμάτησε η πορεία της Ηλιάνας Μπουζίκα (ΓΕΦ) η οποία κατέκτησε την 39η θέση στην Ευρώπη, ενώ η Άννα Πήλιουρα (ΑΞΙΑ) δεν μπόρεσε να πάρει νίκη στην πουλ και ολοκλήρωσε την παρουσία της με την 74η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία